Prostatacancer

Bröstcancer och prostatacancer – stötta ekonomiskt

När det kommer till cancer och dess förödande konsekvenser för mänskligheten, är det lätt att känna sig maktlös. Men precis som många andra sjukdomar är det kunskapen om dem som blir styrkan för att kunna besegra dem. Dock behövs mer forskning på området så att fler liv kan räddas.

Så kan du stötta i kampen mot cancer

Ordet cancer skrämmer många och den främsta orsaken till det är att det inte finns tillräckligt med kunskap om ämnet. Dock är cancer ett väldigt brett ämne med många olika grenar där den ena cancerformen inte är den andra lik. Att få mer kunskap om vad cancer är, hur den fungerar och hur man eventuellt kan bota den, är viktiga åtgärder för att få en friskare och gladare befolkning.

För att få mer information om vad cancer är och hur man kan behandla cancer gäller det att investera i cancerforskning och det är där du kan göra skillnad. För att stötta forskningen om bröstcancer kan du som kvinna lägga en tiondel av summan du ska lägga på ditt bröstlyft eller bröstförstoring till Cancerfonden. Detsamma gäller om du som man ska gå till barberaren. Lägg en lika stor summa du lägger hos barberaren till Cancerfonden för att stötta forskningen om prostatacancer. Då bidrar du till att rädda många mäns liv med hjälp av mer forskning och framsteg inom området prostatacancer. Ju mer vi vet om ämnet, desto bättre kan vi förebygga att män dör i sjukdomen.

Det är viktigt att så många som möjligt hjälper till för att vi tillsammans ska kunna besegra olika cancerformer. Men det är viktigt att komma ihåg att man inte behöver bidra med mycket. Tillsammans kan vi göra skillnad och bidra till en bättre och cancerfri värld för kommande generationer. Om alla bidrog med en liten summa, skulle alla som arbetar med cancerforskning och läkemedel få rätt förutsättningar för att kunna ta fram bättre botemedel och bättre information om cancer. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det är framförallt sant när det kommer till cancer och cancerforskning.

ashe